Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти-волонтери Віньковеччини: вихованці трьох закладів освіти нашої громади на сторніках першого тому видання "Україна - це ми!

Дата: 31.08.2023 08:24
Кількість переглядів: 293

На Хмельниччині презентували унікальне видання “УКРАЇНА – ЦЕ МИ”! 

Фото без опису

Даний проєкт – це колекція документів про дітей – волонтерів, які мають громадянську позицію, патріотизм, відданість Україні та внесли особистий внесок у розвиток дитячого волонтерського руху України.

У видання увійшло 100 інформаційних блоків про маленьких волонтерів та навчальні заклади, які долучилися та продовжують долучатися до волонтерського руху з надання допомоги військовим Збройних Сил України. Це перша книга проєкту, перший том.

Довідково. До Міжнародного дня волонтера за сприяння та ініціативи Хмельницької обласної військової адміністрації було започатковано новітній проєкт “УКРАЇНА – ЦЕ МИ!”. Із колекції документів дитячого волонтерського руху Державного архіву Хмельницької області”. В його рамках Держархіву області було доручено створити зібрання документів, світлин, відеодокументів та інших свідчень, які розповідатимуть про діяльність наших юних земляків, що разом з дорослими долучилися до українського волонтерського руху, який у період війни набув широких масштабів. Як результат кропіткої праці – підготовлено інформаційно – довідкове видання “УКРАЇНА – ЦЕ МИ!”.

Дитячий волонтерський рух Віньковеччини не залишився поза увагою укладачів збірки. В першій книзі представлені історії трьох закладів освіти нашої громади: здобувачів освіти Віньковецького ліцею, вихованців Віньковецького ЗДО №1 та Дашковецького ЗДО "Пізнайко".

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

30 серпня, у Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок відбулося урочисте нагородження дітей – волонтерів, власне історії яких і увійшли до першого видання. До вручення Почесних грамот, подарунків та самої книги долучилися перший заступник начальника ОВА Cергій Тюрін - офіційна сторінка, заступник начальника ОВА Володимир Юр'єв, директорка Державний архів Хмельницької області Катерина Бурдуваліс та благодійники.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

За інформацією Хмельницької ОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь