Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Початок нового навчального року у Віньковецькій громаді.

Дата: 04.09.2023 11:48
Кількість переглядів: 380

Щороку, в перший день осені в Україні відзначають День знань. Саме в цей день в усіх школах на урочистих лінійках пролунали "перші дзвоники", що сповістили про початок нового навчального року.

Організовували свята скромно, з дотриманням вимог воєнного стану: провели врочисті лінійки, привітали першокласників, які вперше переступили шкільний поріг, та випускників, для яких перший дзвінок у стінах школи лунає востаннє… 

Фото без описуНа зображенні може бути: 4 людини, дитина та текст

Цьогоріч, за парти сіло 1 589 здобувачів освіти, з них – 134 першокласники, 165 випускників 9-х класів та 84 одинадцятикласники.

Загомоніло, розцвіло від дитячих посмішок подвір’я ліцеїв, гімназій, початкових шкіл. Після літніх канікул зустрілися вчителі, друзі, однокласники, батьки. Усі діляться враженнями, спогадами, планами.

На зображенні може бути: 2 людини та натовп На зображенні може бути: 1 особа та текст

На зображенні може бути: 6 людейНа зображенні може бути: 2 людини

Цього року, Віньковецький ліцей відчиняє свої двері для трьох паралелей першого класу(69 учнів), востаннє перший дзвоник звучить для двох паралелей 11 класу (34 здобувачі освіти). Всього у ліцеї здобуватимуть середню освіту 734 учні.

 

На зображенні може бути: 9 людей, дитина та текстНа зображенні може бути: 5 людейНа зображенні може бути: 4 людини та текстНа зображенні може бути: 11 людей

Дашковецький ліцей зустрічає 12 учнів 1 класу, останній рік за шкільною партою проведуть 11 здобувачів освіти 11 класу. Всього у ліцеї здобуватимуть середню освіту 183 учні.

 

На зображенні може бути: 18 людей та дірндль На зображенні може бути: 8 людейНа зображенні може бути: 17 людей та дитинаНа зображенні може бути: 10 людей

У Майдано-Олександрівському ліцеї, "особливий" перший дзвінок пролунав для 11 першокласників та для 7 випускників 11 класу. Всього у ліцеї здобуватимуть середню освіту 144 учні.

 

На зображенні може бути: 13 людейНа зображенні може бути: 13 людейНа зображенні може бути: 3 людини та натовпНа зображенні може бути: 8 людей

9 першокласників вперше переступили поріг Осламівського ліцею, 8 здобувачів освіти 11 класу зі сльозами на очах зустрічали останнє свято "Першого дзвоника" в стінах рідної школи. Всього у ліцеї здобуватимуть середню освіту 126 учнів.

 

На зображенні може бути: 8 людей та дитинаНа зображенні може бути: 21 людинаНа зображенні може бути: 14 людей, дитина та вулицяНа зображенні може бути: 3 людини та натовп

14 першокласників Охрімовецького ліцею 1 вересня вперше сіли за парти, 24 здобувачі освіти 11 класу цьогоріч будуть святкувати випускний. Всього у ліцеї здобуватимуть середню освіту 203 учні.

 

На зображенні може бути: 6 людей та текст «днем»На зображенні може бути: 10 людей На зображенні може бути: 6 людейНа зображенні може бути: 12 людей, дитина, дірндль та текст

7 першокласників вперше переступили поріг Великоолександрівської гімназії, 10 учнів 9-го класу в останнє почули перший дзвінок у стінах  рідної школи.Всього у гімназії здобуватимуть середню освіту 65 учнів.

 

На зображенні може бути: 3 людиниНа зображенні може бути: 16 людей та траваНа зображенні може бути: 15 людейНа зображенні може бути: 10 людей та дитина

Женишковецька гімназія зустрічає 8 учнів 1 класу, останній рік за шкільною партою рідної школи проведуть 7 здобувачів освіти 9 класу. Всього у гімназії здобуватимуть середню освіту 63 учні.

 

На зображенні може бути: 18 людей та текстНа зображенні може бути: 14 людей, дитина та текстНа зображенні може бути: 15 людей

Пилипо-Олександрівська гімназія  відчиняє свої двері для 21 учнів 2-4 класів, востаннє перший дзвоник в стінах рідної школи звучить для 6 учнів 9 класу. Всього у гімназії здобуватимуть середню освіту 55 учнів.

 

На зображенні може бути: 14 людей та текст

У Петрашівській початковій школі перший дзвінок пролунав для 17 учнів 2-3 класів.

До старту нового навчального сезону усі заклади освіти готові: в закладах проведені ремонтні роботи, облаштовані укриття, на 100 % забезпечено підвіз до навчальних закладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь