Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Маскувальні сітки для захисту країни у КНП "Віньковецька БЛ".

Дата: 18.01.2024 12:06
Кількість переглядів: 96

У світлі викликів нашого часу, коли кожен вчинок має вагу золота, важливо взяти до уваги ті дії, які об'єднують нас у спільному бажанні надати підтримку тим, хто захищає нашу країну від окупантів.

Так, волонтерка Андрійчук Г.В. від БО "Міжнародний благодійний фонд "СИЛА УКРАЇНСЬКОЇ ЄДНОСТІ 2022" звернулася із закликом допомогти в плетінні маскувальних сіток, на її прохання відгукнулися керівництво та колектив КНП "Віньковецька БЛ".

  • При вході до центральної лікарні, медпрацівники, а також колектив аптечного пункту №6 віддають свої вільні миті створенню захисних елементів для позицій та техніки наших ЗСУ.
  • Ще один каркас для в'язання сіток знайшов своє місце в поліклініці. Тут гармонійно поєднуються небайдужі люди та працівники, готові віддати свої теплі руки плетінню маскувальних сіток для захисників.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Благодійна організація "Міжнародний благодійний фонд "СИЛА УКРАЇНСЬКОЇ ЄДНОСТІ 2022" висловлює щиру подяку керівництву та колективу КНП "Віньковецька БЛ" за патріотичну позицію та допомогу: "Дякуємо усім небайдужим працівникам за в'язання великої кількості сіток. Разом до Перемоги!

Це не просто акція плетіння сіток, це символ об'єднання, який дарує нам віру в те, що кожен внесок, навіть найскромніший, наближає нас до омріяної ПЕРЕМОГИ.

Маскувальні сітки надзвичайно важливі на військових ділянках з багатьох причин:

  1. Маскування військових позицій: Маскувальні сітки можуть допомагати військовим приховувати свої позиції від противника, зменшуючи ймовірність виявлення та атаки.

  2. Захист від аерозйомки: Вони можуть слугувати як елементи, що перешкоджають виявленню військових об'єктів під час аерозйомки.

  3. Підвищення безпеки військових: Захист від противника може допомагати військовим уникнути прямого контакту та зменшити ризик поранень.

  4. Психологічний ефект: Маскування може створювати психологічний ефект, змінюючи враження ворога та збивати з пантелику.

Долучайтесь, бо разом ми сила! 💪🧡 Можна допомогти фізично, або донатом. Наразі, волонтери формують гуманітарний вантаж - потрібні маскувальні сітки та теплі в'язані шкарпетки.

Реквізити для донату

Благодійна організація "Міжнародний благодійний фонд "СИЛА УКРАЇНСЬКОЇ ЄДНОСТІ 2022" (Відповідальний волонтер Андрійчук Галина Володимирівна тел. 0967432192) проводить збір на закупівлю матеріалів для плетіння маскувальних сіток.

Ціль 20 тисяч гривень.

Номер картки волонтерки Ощадбанку 

5167 8032 6750 5001 Андрійчук Галина Володимирівна.

Фото без описуФото без описуФото без описуНа зображенні може бути: карта та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь