Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки п’ятдесят першої сесії восьмого скликання, що відбулася 26 січня 2024 року  

Дата: 29.01.2024 09:41
Кількість переглядів: 218

      На порядок денний винесено  16 питань з основного блоку та блок земельних питань, що стосувались:                                  

  • визнання повноважень депутата Віньковецької селищної  ради VІІІ скликання. Селищна рада визнала повноваження ГАЛЕНЗОВСЬКОГО Олексія Анатолійовича, депутата Віньковецької селищної ради Хмельницького району Хмельницької області восьмого скликання, обраного на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року та зареєстрованого Віньковецькою селищною територіальною виборчою комісією у багатомандатному виборчому окрузі за єдиним виборчим списком від Хмельницької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Фото без описуФото без опису

 

  • внесено зміни до складу депутатських комісій: прийнято рішення вивести зі складу постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, прав людини, законності, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, зв’язків з виконавчими структурами, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації, освіти, культури, молоді і спорту, охорони здоров’я соціального захисту населення та інших гуманітарних питань секретаря комісії Троян Аллу Петрівну і ввести Галензовського Олексія Анатолійовича. Секретаря постійної комісії буде обрано на наступному засіданні постійної комісії.

Фото без описуФото без опису

  • в міжсесійний період до селищної ради надійшло кілька депутатських запитів: Піменова Віталія Вікторовича до начальника ДУ «Служба місцевих доріг Хмельниччини» щодо проведення належного експлуатаційного утримання доріг в зимовий період і надання депутату та селищній раді відповіді у встановлений чинним законодавством термін та  депутата Коцеміра Олександра Анатолійовича щодо внесення змін до Програми соціальної підтримки громадян Віньковецької селищної ради, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2021-2025 роки. Запити розглянуті та направленні на опрацювання профільним спеціалістам. Зокрема, по запиту щодо стану місцевих автодоріг в зимовий період заслухали доповідь начальника Віньковецький райавтодор Андрія БІЛОГО, проблеми експлуатаційного утримання цих доріг пов’язані із обмеженістю фінансування цих статей видатків державою. Віньковецькою селищною радою буде додатково вивчене це питання та направлені листи у відповідні служби.

​​​​​​​Фото без описуФото без опису

  • заслухали звіти про виконання програм, що закінчились торік: Про результати виконання Програми розвитку архівної справи  за 2021-2023 роки, Про результати виконання Програми розвитку земельних відносин на території Віньковецької селищної ради за  2021-2023 роки, Про результати виконання Програми організації та проведення заходів державного та місцевого значення за 2023 рік, Про результати виконання Програми забезпечення твердим паливом вразливих груп населення   Віньковецької громади на 2022 – 2023 роки.

  • внесли зміни до переліку послуг, що надаються у ЦНАП. Тепер у ЦНАПі також можна буде отримати послугу приписки та виписки. Зміни у структурі ради пов’язані зі  змінами в апараті селищної ради, що пов’язані із ще одним рішенням прийнятим на 51 сесії: розширюються повноваження у сфері оборони - сектор цивільного захисту переформатовується на  «Відділ цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи», тепер усі функції у сфері цивільного захисту, військового обліку та оповіщення населення покладаються на новостворений відділ.

  • прийнято рішення Про визнання товарів гуманітарною  допомогою. Отримувач гуманітарної допомоги від благодійного фонду «Подільська перлина» комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Віньковецької селищної ради та Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

  • також прийняті рішення, що стосувались затвердження переліку  суспільно корисних робіт та об'єктів  для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання громадських, суспільно корисних робіт  та кримінального покарання у вигляді громадських робіт на 2024 рік, оренди та розірвання  договорів оренди   нерухомого  майна, що належить до комунальної  власності Віньковецької селищної ради.

  • Після перерви депутати узялися до розгляду блоку земельних питань. 

Детальніше з рішеннями можна ознайомитись на сайті селищної ради у розділі "Офіційні документи"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь