Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наталія КОХАН: педагогиня, волонтерка, патріотка, приклад для наслідування

Дата: 30.01.2024 13:57
Кількість переглядів: 683

30 січня 2024 року у поетеси, волонтерки, вчительки початкових класів Віньковецького ліцею КОХАН Наталії Миколаївни ювілейна дата від дня народження.

Фото без опису

Наталія Миколаївна вміло поєднує свою вчительську роботу з волонтерською діяльністю, очолює осередок патріотичного виховання у Віньковецькому ліцеї Музей військової слави, бере активну участь у громадському житті, вона ініціатор і організатор створення Волонтерського підрозділу "Шалені бджілки" на базі Віньковецького ліцею, що займаються плетінням сіток-невидимок для воїнів ЗСУ.

Поетеса Наталія Кохан з 2005 року входить до складу Віньковецької літературної спілки "Огневежа", авторка збірки поезій "Я небесам подякую за день", твори талановитої поетеси друкувались в районній газеті "Сільські новини", її поезії ввійшли до антології "Осик осінній сон" (2001), альманаху "Творче Поділля. Ювілей" (2003). Поетичні роздуми поетеси надруковані в п'ятьох альманахах "Огневежа". Твори Н.Кохан приваблюють читачів самобутнім відображенням дійсності нашого життя, стосунків між людьми та складної жіночої долі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Голова громади Володимир Лужняк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Віталій Арсенюк, керівник літературної спілки "Огневежа" Петро Староста та членкиня літературної спілки Ольга ПІДГОРНЯК прийшли до ліцею аби подякувати пані Наталії за невтомну працю, за натхненні вірші, за гідний приклад для підростаючого покоління та привітати із Днем народження. 

Щиро дякуємо Наталії Миколаївні за безцінну працю вчителя, волонтера, завідувача музею. Ваші старання роблять світ кращим кожен день та допомагають наближати омріяну перемогу, зберігати національну ідентичність та самобутність, розвивати та плекати українське!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь