Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальні угоди заради майбутнього: підтримка активного способу життя у Дашковецькому ліцеї

Дата: 12.04.2024 14:36
Кількість переглядів: 411

Весна - період пробудження та активностей на свіжому повітрі, бо надворі тепло, яскраво світить сонце, співають птахи, а природа чарує різнобарв'ям кольорів і запахів. В такі дні - злочин сидіти в приміщенні, ігноруючи найкрасивішу пору року.

Фото без описуФото без опису

На подвір'ї Дашковецького ліцею вчора, 11 квітня було багато квітів, посмішок, слів вдячності, лунали патріотичні пісні та щирий дитячий сміх. Об'єднала всіх подія - відкриття альтанки та вручення форми командам волейболістів. 

Фото без описуФото без опису

Чи потрібна ліцею альтанка? Однозначно - так! 

В  директорки Дашковецького ліцею Аліси ЛАДНЯК, виникла ідея - організувати дітям уроки на вулиці, поставивши альтанку у дворі ліцею. На свіжому повітрі й думається краще і настрій піднімається, а ще це надзвичайно корисно для здоров'я!

Фото без описуФото без опису

Задум підтримали селищний голова Володимир ЛУЖНЯК, староста села Валентина ЗАЇКА та керівництво ТОВ "ЕНСЕЛКО-АГРО". В рахунок соціальної угоди, закуплено та встановлено дерев'яну альтанку, де цілком можна провести урок або ж просто відпочити на перерві.

Фото без описуФото без опису

Також, в рамках цієї ініціативи було закуплено форму для двох команд юнаків та дівчат Дашковецького ліцею, які нещодавно брали участь у III етапі (районному) змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги". 

Фото без описуФото без опису

Півфінальні змагання проводилися в Дережнянській ТГ, а саме в Деражнянському ліцеї №2. У запеклій та цікавій боротьбі наші юнаки посіли третє місце, а дівчата - друге. 

Фото без описуФото без опису

На жаль, цього року до фінального етапу  юні спортсмени ще не дійшли, але впевнено та з надією, крокують вперед до нових перемог! Та й тепер є ще один мотивувальний фактор - в рахунок соціальної угоди закуплено яскраву, зручну іменну форму для кожного гравця та гравчині!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Здобувачі освіти, незважаючи на непросту тривожну ніч, щиро раділи, подарували присутнім квіти, пісні, зарядили позитивом та теплом! В такі моменти в голові лише одна думка: "Попри, тривоги та виклики війни, життя має тривати заради майбутнього, заради наших дітей!"

Фото без опису

Щиро вдячні  керівнику Група Компаній  Енселко ОГУЙ Олександру Володимировичу,
заступнику керівника ЛИСЕНКУ Анатолію Павловичу, керівнику регіонального управління ТОВ "ЕНСЕЛКО-АГРО"  БЕРУКУ Олексію Миколайовичу, керівнику відділу соціальної політики Енселко Південь Руслану ЛЯХОВЧЕНКУ   за підтримку, розуміння і допомогу у забезпеченні закладів освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь