Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНІЦІАТИВА "ЩОМІСЯЧНИЙ ДОБРОВІЛЬНИЙ ВНЕСОК ВІНЬКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА-ТРАВЕНЬ 2024 РОКУ

Дата: 09.06.2024 17:24
Кількість переглядів: 224

Фото без описуЗавдяки активності та небайдужості наших працівників установ, відділів та організацій, ініціатива "Щомісячний добровільний внесок на Підтримку Збройних Сил України" приносить реальну підтримку нашим захисникам.

Звіт про роботу в рамках ініціативи у травні 2024 року:

Допомога військовим на спорядження та техніку:

  • КНП "Віньковецький ЦПМСД", Майдано-Олександрівського ліцею, Осламівського ліцею, ІРЦ, ЦПРПП, БДЮТ, ДЮСШ, Дашковецького ЗДО, Осламівського ЗДО, Нетечинецького ЗДО, Женишковецького ЗДО, Майдано-Олександрівського ЗДО, Охрімовецького ЗДО направили свої добровільні внески на пікап для військовослужбовця Вінідіктова О.М. - загальна сума донату  42 576 гривень.

ЗІБРАНО НАРАЗІ 43 632.80  гривень.

 

  • працівники апарату відділу освіти, молоді та спорту, Віньковецького ліцею, Дашковецького ліцею, Великоолександрівської гімназії, Пилипо-Олександрівської гімназії, Віньковецького ЗДО №1, Віньковецького ЗДО №2 направили свої внески на збір на дрон для військовослужбовців-земляків сил спеціального призначення Мініха Н.Ф. та Цимбалюка О.А. - загальна сума донату 35 000 гривень.

ЗІБРАНО НАРАЗІ 37 500 гривень.

 

  • працівники відділу культури і туризму, КНП "Віньковецька БЛ" та Женишковецької гімназії направили свої донати на автомобіль пікап для 117 окремої бригади, де служить воїн-земляк Балан О.П. - загальна сума 33 900 грн.

ЗІБРАНО НАРАЗІ 41 468.32 гривень.

 

  • працівники Охрімовецького ліцею, Петрашівської початкової школи та Віньковецького ЦПМСД направили свої кошти на збір на дрон на МАВІК 3Т для 3-тьої окремої Луганської прикордонної бригади для воїна-земляка із села Охрімівці Лисого В.Є. - загальна сума 12 850 грн.

ЗІБРАНО НАРАЗІ 32 150.04  гривень.

 

  • працівники КУ "Центр надання соціальних послуг" направили свої донати на автозапчастини та ремонт авто для воїна з Віньковеччини Задворного А.Б, що захищає наш спокій на Донецькому напрямку - загальна сума 10 500 грн.

ЗІБРАНО НАРАЗІ 13 000  гривень.

  • працівники апарату селищної ради направили 3 500 гривень на зарядну станцію для Сохацького А.О., воїна-земляка, що несе службу на Запорізькому напрямку.
  • працівники КНП "Віньковецька БЛ" направили 40 000 гривень на фінансову підтримку збору на засоби РЕБ для захисника Бережанського М.

Допомога на лікування.

  • на допомогу на лікування військовому Садлію Олександру направили 25 300 гривень працівники Віньковецького ліцею;
  • працівники апарату селищної ради направили кошти у розмірі 10 000 гривень на лікування воїну Навроцькому В.В. 

Допомога волонтерам та благодійним організаціям/фондам.

  • Форманчук А. направили 1 000 гривень працівники Пилипо-Олександрівської гімназії.
  • Донат у розмірі 650 гривень направили працівники Женишковецького ЗДО на маскувальні сітки Олендрі Т.
  • надано допомогу волонтерам Незламним - 6 657 грн надали працівники  Відділу культури і туризму  та апарату Відділу освіти, молоді та спорту.
  • фінансову допомогу БО "Подолянський крок до Перемоги" у розмірі 13 762 гривень надано працівниками Віньковецького ліцею, Охрімовецького ліцею, працівниками КП "Центральна аптека" та апарату Відділу освіти, молоді та спорту.
  • на підтримку діяльності Волонтерського підрозділу «Шалені бджілки» зібрано 12 800 грн працівниками Віньковецького ліцею.
  • підтримали гривнею Проєкт "Готуй! Смакуй! Перемагай!" із коштів щомісячного добровільного внеску працівників Охрімовецького ліцею у розмірі 2 000 гривень.
  • на підтримку волонтерства в Майдано-Олександрівському ліцеї направлено 4 590  направлено зі щомісячних добровільних внесків працівників ліцею.
  • на основу для маскувальних сіток 5 350 гривень направлено із щомісячних добровільних внесків працівників Осламівського ліцею.
  • 10 765, 98 грн коштів щомісячних добровільних внесків направлено на рахунок РС "Спілка учасників АТО" працівниками КП "Віньковецький комунсервіс"

Ми продовжимо збирати кошти та надавати підтримку тим, хто найбільше цього потребує. Дякуємо всім, хто приєднався до цієї благородної справи!

📎Якщо вам необхідна допомога в організації збору, або ж консультація з інших питань, що стосуються військовослужбовців - зверніться до ДУНЦЯ Петра Петровича, головного спеціаліста відділу надання соціальних послуг( селищна рада, І поверх, кабінет 117),+380977829049.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь