Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Врожайний рік для наших громад: новий інвентар полегшує життя та згуртовує мешканців та внутрішньо переміщених осіб Віньковеччини

Дата: 11.06.2024 13:58
Кількість переглядів: 102

Після чотирьох місяців інтенсивної роботи, команда ГО Центр Стратегічних Ініціатив успішно завершила проєкт "Мій врожайний рік", реалізований у межах програми "Спроможні та сильні", ініційованої Фондом Східна Європа за сприяння Швейцарії.

У межах проєкту, 20 травня родини внутрішньо переміщених осіб (ВПО), військовослужбовців ЗСУ та місцевих мешканців сільських громад Хмельниччини отримали садово-городній інвентар.

В рамках проєкту обрано 25 переможців на отримання садово-городнього інвентарю.

Серед них жителі з села Великий Олександрів (уповноважена - пані Коржак Галина Іванівна), та мешканці села Осламів (уповноважена - пані Захарова Ніна Олексіївна). Їхня участь у програмі відкрила нові можливості для розвитку власних господарств та покращення якості життя в їхніх громадах.

Цей благодійний жест не лише полегшив працю на прибудинкових територіях, але й зміцнив дух спільності та взаємодопомоги серед жителів. Інвентар, переданий мешканцям Осламівського та Великоолександрівського старостинських округів, став справжнім подарунком, що надає не тільки практичну допомогу, а й емоційну підтримку. Крім того, проєкт дав можливість учасникам здобути нові знання у галузі сільськогосподарської культури через проведення навчальних вебінарів та консультацій.

"Ми дуже вдячні проєкту за підтримку наших сіл. Він подарував надію на краще у цей тяжкий для всіх час, " – діляться своїми враженнями мешканці. 

Такі ініціативи є життєво важливими для наших сільських громад, адже вони не лише забезпечують необхідними ресурсами, але й зміцнюють соціальну згуртованість та підтримують моральний дух.

Проєкт засвідчує, що об'єднані зусилля можуть призвести до реальних змін у житті людей і сприяти інтеграції та розвитку громадського потенціалу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

#CapableAndResistant

#СпроможніТаСильні

#ФондСхіднаЄвропа

#ЦентрСтратегічнихІніціатив #МійВрожайнийРік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь