Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Врожайний рік для наших громад: новий інвентар полегшує життя та згуртовує мешканців та внутрішньо переміщених осіб Віньковеччини

Дата: 11.06.2024 13:58
Кількість переглядів: 76

Після чотирьох місяців інтенсивної роботи, команда ГО Центр Стратегічних Ініціатив успішно завершила проєкт "Мій врожайний рік", реалізований у межах програми "Спроможні та сильні", ініційованої Фондом Східна Європа за сприяння Швейцарії.

У межах проєкту, 20 травня родини внутрішньо переміщених осіб (ВПО), військовослужбовців ЗСУ та місцевих мешканців сільських громад Хмельниччини отримали садово-городній інвентар.

В рамках проєкту обрано 25 переможців на отримання садово-городнього інвентарю.

Серед них жителі з села Великий Олександрів (уповноважена - пані Коржак Галина Іванівна), та мешканці села Осламів (уповноважена - пані Захарова Ніна Олексіївна). Їхня участь у програмі відкрила нові можливості для розвитку власних господарств та покращення якості життя в їхніх громадах.

Цей благодійний жест не лише полегшив працю на прибудинкових територіях, але й зміцнив дух спільності та взаємодопомоги серед жителів. Інвентар, переданий мешканцям Осламівського та Великоолександрівського старостинських округів, став справжнім подарунком, що надає не тільки практичну допомогу, а й емоційну підтримку. Крім того, проєкт дав можливість учасникам здобути нові знання у галузі сільськогосподарської культури через проведення навчальних вебінарів та консультацій.

"Ми дуже вдячні проєкту за підтримку наших сіл. Він подарував надію на краще у цей тяжкий для всіх час, " – діляться своїми враженнями мешканці. 

Такі ініціативи є життєво важливими для наших сільських громад, адже вони не лише забезпечують необхідними ресурсами, але й зміцнюють соціальну згуртованість та підтримують моральний дух.

Проєкт засвідчує, що об'єднані зусилля можуть призвести до реальних змін у житті людей і сприяти інтеграції та розвитку громадського потенціалу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

#CapableAndResistant

#СпроможніТаСильні

#ФондСхіднаЄвропа

#ЦентрСтратегічнихІніціатив #МійВрожайнийРік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь