Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

🏆Учні та педагоги Віньковецької селищної ради зайняли почесне III місце серед селищних територіальних громад: підведено підсумки обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладі

Дата: 19.06.2024 10:34
Кількість переглядів: 80

З метою активізації та розвитку самодіяльної творчості школярів, стимулювання самовираження, виховання естетичних смаків з 14 березня по 17 травня 2024 року було проведено обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. 

Фото без опису

З Україною в серці

28 березня 2024 року в рамках цього заходу відбувся огляд-конкурс художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Віньковецької селищної територіальної громади. 

 

Захід став справжнім святом у громаді. Підтримати та порадіти успіхам юних талантів прийшли батьки, педагоги та жителі громади.

У концерті взяли участь вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості, здобувачі освіти Віньковецького, Дашковецького, Майдано-Олександрівського, Осламівського, Охрімовецького ліцеїв. Традиційно захід розпочався переглядом експозиції виставки робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. 

Вихованці гуртків провели 22 різноманітні майстер-класи, під час яких діти знайомили з історією та етапами виготовлення улюбленої техніки декоративно-ужиткового мистецтва.

Цікавими та оригінальними були номери інструментального жанру, сильні емоції у глядачів викликало декламування віршів, якісні та яскраві вокальні номери прозвучали у виконанні солісток, хореографічні номери концертної програми дивували різноплановістю та масовістю, чудовими хореографічними постановками та яскравими сценічними костюмами. 

На підставі зведеного протоколу оцінювання журі здобувачі освіти та педагоги Віньковецької селищної ради зайняли III місце серед селищних територіальних громад (наказ ХОЦНТТУМ від 17.06.2024 № 74). Лауреатами обласного огляду-конкурсу колективів стали:

  • Номінація «Читці»: Комірко Дарина, учениця Віньковецького ліцею (керівник Любов Побережна)
  • Номінація «Хореографія»: дитячий зразковий хореографічний ансамбль «Чарівний каблучок» (керівник Оксана Лемешева)
  • Номінація «Малі вокальні форми та солісти»: Дрига Наталя, учениця Дашковецького ліцею (керівник Вікторія  Федорчук), Слишинська Дарина, учениця Майдано-Олександрівського ліцею (керівник Валерія Белінська)
  • Номінація «Інструментальний жанр»: Трембовецький Павло, учень Віньковецького ліцею (керівник Владислав Герасимчук)

Щиро дякуємо усім учасникам обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва за високий результат.

Особлива вдячність нашим художнім керівникам та керівникам гуртків за їх професіоналізм і розвиток творчих та обдарованих вихованців. Спасибі батькам за віру та підтримку творчого потенціалу дітей.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість мирного проведення заходів і представлення наших талантів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь