Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тренінг з питань скорочення викидів парникових газів

Дата: 23.07.2024 14:29
Кількість переглядів: 50

Громадська спілка «Агентство з відновлюваної енергетики» (АВЕ), яка реалізує діяльність з підтримки сталого розвитку та покращення довкілля за допомогою впровадження відновлюваної енергії та енергозберігаючих технологій, запрошує взяти участь у безкоштовному навчальному курсі «Тренінг з питань скорочення викидів парникових газів» за підтримки Міністерства закордонних справ Нідерландів в рамках розвитку зовнішньої політики Нідерландів.

Мета тренінгу допомогти Україні на шляху низьковуглецевого розвитку. В ході навчального курсу буде представлено актуальну інформацію з питань скорочення викидів парникових газів представникам експортно-орієнтованих підприємств тих галузей, які охоплює механізм вуглецевого коригування на кордоні (CBAM) з 01.10.2023, зокрема виробництва цементу, чавуну, сталі, алюмінію, добрив, електроенергії та водню (пріоритетна цільова група); бізнесу, який виконує зобов’язання України щодо скорочення викидів парникових газів та розвитку відновлюваної енергетики.

Навчальний курс включатиме 20 лекцій, розділених на 5 блоків, триватиме з 18.09.2024 р. по 16.10.2024 р. Для підвищення обізнаності цільової вітчизняної аудиторії щодо скорочення викидів парникових газів заплановано проведення лекцій за такими темами:

  • кліматична політика України та Європейського Союзу;
  • система торгівлі викидами (СТВ) ЄС та СТВ України;
  • Механізм вуглецевого коригування на кордоні (CBAM);
  • CBAM в контексті України;
  • заходи зі скорочення викидів парникових газів.

Учасники навчального курсу матимуть можливість отримати сертифікати за умови прослуховування лекцій та складення підсумкового тесту.

Програма         курсу                 та                 посилання                         для           реєстрації https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_6wST7TsETFaznLUBLHOaag#/registration.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь