Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Жовтня, 2023 р., 10:24
Відповідно до інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 25 вересня 2023 року № 2023.6455-fup 12 стосовно виявлення Bacillus cereus в соусах з Нідерландів (виробник: Lekkerkerker Food, Netherlands) до України (отримувач: «ЯН ДЖЕНЕРАЛ ПРОДАКТС УКРАЇНА», проспект Повітрофлотський 66, м. Київ, 03151).
03 Жовтня, 2023 р., 10:23
Прокурорами Віньковецького відділу Летичівської окружної прокуратури встановлено, що в порушення вимог законодавства земельна ділянка площею 125 га, що розташована за межами населеного пункту с. Говори на території Віньковецької селищної ради Хмельницького району, вартістю понад 26 млн. грн., яка належить одному із навчальних закладів району, фактично використовувалась приватним суб’єктом господарювання для вирощування сільськогосподарських культур, збирання урожаю та отримання прибутку.
27 Вересня, 2023 р., 14:47
Постійна емоційна напруга та стрес характерні для реалій сучасності. Через це може зростати ризик розвитку серцево-судинних захворювань, зокрема, підвищуватись артеріальний тиск та рівень цукру у крові. Крім того, на нервовому ґрунті може відбуватися порушення ритму серця та розвинутись стенокардія, статися інфаркт чи гіпертонічний криз.
25 Вересня, 2023 р., 08:49
У роботі пленарного засідання взяли участь 14  депутатів, керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств громади.
20 Вересня, 2023 р., 14:22
Віньковецьким відділом Летичівської окружної прокуратури вживаються заходи щодо повернення земельних ділянок у власність держави та їх подальше використання з метою забезпечення потреб у першу чергу громадян України.
19 Вересня, 2023 р., 15:50
Триває інформаційна кампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані в ТКЦ». Головною метою компанії є мотивація українців оновлювати персональні дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, актуалізація даних щодо мобілізаційного потенціалу країни та посилення спроможності Збройних сил у відбитті російської агресії проти України.
19 Вересня, 2023 р., 15:26
Ми хочемо нагадати вам, що акція "Смілива гривня" вже триває! З 4 вересня і до 30 листопада 2023 року маємо чудову можливість підтримати наших військових, які відважно стоять на захисті України.
18 Вересня, 2023 р., 15:31
17 вересня,0 7:30 біля центрального ринку Віньковець відбувся вже майже традиційний благодійний концерт приурочений річниці заснування нашого містечка. Цьогоріч Віньківцям - 530 років! І в щирому пориві зібрати кошти для підтримки українських військових об'єднались солісти та колективи Віньковецького Центрального будинку культури та Мистецької школи.
18 Вересня, 2023 р., 15:27
Національний банк України ініціює нову хвилю благодійної акції "Смілива гривня".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь