Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Листопада, 2021 р., 08:24
ЗНАЮ! ВМІЮ! ХОЧУ! ДІЮ! Вищий пілотаж продемонстрували педагоги ЗДО № 2 у РОЗУМІННІ, АНАЛІЗУ та ЗАСТОСУВАННІ нормативних документів! 23 листопада 2021 р. відбувся вебінар для вихователів закладів дошкільної освіти та керівників ЗДО, ЗЗСО. Віртуальне спілкування об’єднало понад 30 педагогів-дошкільників навколо проблеми: «Дорожня карта нормативних змін у дошкіллі: говоримо про головне». Візитка вебінару «На шляху до якісного дошкілля», запропонована учасникам вебінару Світланою САВРІЙ, директором ЦПР ПП ВСР, націлена була на мотивування та стимулювання педагогів закладів ЗДО вдосконалювати власний професійний, фаховий та методичний рівень. ЯКІ критерії моніторингу професійного портрета вихователя, ЩО таке якісна дошкільна освіта, ДЕ шукати інформаційні ресурси для САМООСВІТИ – такі вектори формування траєкторії професійного розвитку були розгорнуті для учасників вебінару. Професійна компетентність, бачення перспективи, відчуття змін, методична опіка та фасилітативна підтримка – усе це віддзеркалював виступкоментар вихователя-методиста Валентини ПІДГУРНОЇ. Глибоке розуміння задекларованих змін у дошкіллі в «Оновленому Законі України «Про дошкільну освіту» презентовано у форматі нормативної онлайн-панорами просто, лаконічно, ілюстративно. Сучасна педагогиня Людмила ПРОЦЮК зуміла вдало інформацію "розмістити на поличках" під час віртуальної консультації «ЩО у Профстандарті вихователя закладу дошкільної освіти?», переконавши всіх учасників вебінару, що «Професійний стандарт повинен стати путівником у формуванні професійної траєкторії розвитку вихователя та керівника ЗДО. Творчий вихователь Світлана ЗАЛУЦЬКА запропонувала експрес-довідник «Базовий компонент дошкільної освіти: відповіді на головні питання», грамотно прокоментувавши 4 змістові частини Базового компонента дошкільної освіти, ключові цінності освітнього процесу, умови та принципи реалізації Стандарту. Колеги-учасники вебінару під час підсумкової рефлексії висловили слова вдячності за цікавий вебінар, спрямований на підвищення професійної компетентності педагогічного працівника закладу освіти: https://uk.padlet.com/savriys/ktcm4f9t8unjiq9r Для учасників вебінару підготовлено портфоліо матеріалів: https://drive.google.com/drive/folders/1_MNpVcSufB96CwHi2lGpJ0CYfzze4Br?usp=sharing План вебінару: https://drive.google.com/file/d/1pyT1q64shCpYbJPjjwxdBxojYh0XucM/view?usp=sharing
22 Листопада, 2021 р., 16:21
19 листопада заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Ткачук, Віньковецький селищний голова Володимир Лужняк та перший заступник голови селищної ради Дмитро Приступа провели огляд проведення робіт з реконструкції та модернізації Віньковецького ліцею в рамках реалізації концепції «Нова українська школа».
15 Листопада, 2021 р., 16:54
Допомоги за лікарняними листками не надаються працівникам, яких було відсторонено від роботи через відмову або ухилення від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19. Виплата не здійснюється за ті дні тимчасової непрацездатності, які збігаються з днями відсторонення від виконання обов’язків.
15 Листопада, 2021 р., 13:03
Оперативна інформація про виконання бюджету Віньковецької селищної ради станом на 15.11.2021 року.
12 Листопада, 2021 р., 10:34
11 листопада 2021 року Управлінням Державної служби якості у Хмельницькій області на запит комунальної установи "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Віньковецької селищної ради був проведений вебінар для керівників ЗЗСО. Усі учасники віртуального управлінського заходу, 25 директорів та завучів освітніх закладів Віньковеччини, згуртувалися навколо актуальної проблеми «Якісна освіта: складові успіху». Тетяна ДУПЛЯК, начальник відділу позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області ґрунтовно презентувала ключові показники якості освіти в площині позитивних чинників проведення інституційного аудиту. Конкретно, чітко, з опорою на нормативну базу та з ілюстрацією прикладів були проілюстровані умови успішного проходження інституційного аудиту. Запропоновано аналітичний ракурс проблемних складових управлінських процесів при формуванні ВСЗЯО. Запропоновані корисні поради щодо самооцінювання якості роботи закладу освіти крізь призму вимог, критеріїв, індикаторів інституційного аудиту. Лаконічно, доступно, вичерпно Тетяна Василівна надала відповіді на запитання учасників вебінару щодо процедури проведення інституційного аудиту. Прес-реліз вебінару: https://drive.google.com/file/d/19ypoDYjCsqMeQMQok4HJ-JC49FHp9KiL/view?usp=sharing План вебінару: https://drive.google.com/file/d/1WkRuvbe4ZlvQ0DuSgizGTaq-K7wnBtOD/view?usp=sharing
11 Листопада, 2021 р., 13:22
Під час спілкування з головою Віньковецької селищної ради Володимиром Лужняком т.в.о. виконавчого директора Хмельницького РВ АМУ Тетяна Крупа розповіла про роботу Асоціації міст України та регіонального відділення у поточному році. Консультант із бюджетних питань Юрій Гриневич ознайомив представників місцевої ради із напрацюваннями АМУ, які сприятимуть зміцненню фінансової спроможності ОМС у 2022 році та перебігом ухвалення держбюджету на наступний рік. Окремо зупинився на питанні збільшення ПДФО для місцевих бюджетів та змінами до Бюджетного кодексу (законопроект 6062), які можуть нашкодити громадам краю. Консультантка із комунікаційних питань Ольга Поліщук детальніше зупинилася на освітніх заходах АМУ та регіонального відділення. Проінформувала про навчальні матеріали, які Асоціація міст України випускає спільно із різними організаціями. Також запросила долучатися до онлайн та офлайн практикумів і семінарів.
11 Листопада, 2021 р., 09:08
«Професійна компетентність педагогічного працівника під час проведення учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2021-2022 н.р.» - така проблема обговорювалася під час вебінару 9 листопада 2021 року, який був проведений Центром професійного розвитку педагогічних працівників Віньковецької селищної ради. Віртуальний захід об’єднав понад 60 педагогічних працівників закладів освіти Віньковеччини: директорів, завучів, членів журі ІІ етапу олімпіад, голів ШМО, зацікавлених педагогів. На розгляд вебінару виносилося коло актуальних питань щодо нормативно-правове забезпечення проведення ІІ етапу учнівських олімпіад з базових дисциплін, порядку організації та проведення ІІ етапу олімпіад, забезпечення взаємодії в режимі вчитель-учень, алгоритму виконання та здачі олімпіадних завдань, роботи членів журі олімпіади, оприлюднення результатів учнівських олімпіад з базових дисциплін. Детальні роз’яснення, рекомендації із зазначених вище питань прокоментувала Світлана САВРІЙ, директор Центру. Як дотримуватися академічної доброчесності під час проведення учнівських олімпіад розповіла консультант Центру Оксана ШТАНЬКО.
05 Листопада, 2021 р., 13:30
Твоя можливість приєднатися до програми “Мріємо та діємо” вже тут  Подавайся до Молодіжної консультативної ради та задай ритм майбутньому української молоді. Що таке Молодіжна консультативна рада? Це молодіжна команда, яка буде консультувати програму “Мріємо та діємо” щодо розширення економічних можливостей, збільшення громадянської активності та соціальної згуртованості, а також розвитку цінностей плюралізму та поваги до різноманіття серед молоді. І не тільки! Для чого це тобі? Бо це реальний механізм впливу на молодіжні проєкти та молодіжну політику в Україні. Разом з нами ти будеш втілювати такі проєкти, де молодь дійсно відчує позитивні результати. Ти будеш пропонувати ідеї, і матимеш можливість їх реалізувати з нами. Участь в такому дорадчому органі - це крута нагода побачити та відчути на собі як це - втілювати проєкти дуже різного рівня. Ти отримаєш неймовірний досвід та прокачаєш свої професійні навички. А ще ти можеш записати це в резюме  Хочеш ще? Ти також будеш розвивати такі компетенції та навички як підприємницьке мислення, адаптація, навчання протягом усього життя, співробітництво, лідерство та соціальний вплив, громадянська грамотність та обізнаність, інклюзивність, комунікація, емоційний інтелект, медіа та інформаційна грамотність. Давай чекнимо чи ти підходиш на цю роль! Тобі 15-25 років Проживаєш в будь-якій громаді України і маєш сильне бажання привнести позитивні зміни у свою громаду, школу, місто чи село Друзі кажуть, що відповідальність, незалежність, відкритість, толерантність та допитлівість - це твої якості Маєш сильний інтерес та ідеї для розвитку кар’єрних та підприємницьких можливостей молоді та/або підсилення громадянської участі та/або соціальної згуртованості молоді Ти зможеш знайти в своєму розкладі як мінімум 6 годин на тиждень для завдань Молодіжної ради, а також брати участь в усіх зустрічах, обговореннях, тренінгах, які є обов’язковою частиною програми. Для подачі заповни анкету та підвантаж відео (сюди https://bit.ly/3jIjXex) з аргументацією чому саме ти маєш стати нашим/нашою радницею! Дедлайн подачі заявок - 9 листопада, 2021 року. Результати відбору будуть відомі до кінця листопада. Якщо в тебе є складнощі із створенням відео та/або завантаженням його пиши, не зволікай пиши нам на адресу network.mriemotadiemo@irex.org - ми тобі допоможемо IREX запрошує до участі усіх кандидаток та кандидатів, які відповідають вищезазначеним вимогам, незалежно від статі, місця проживання, раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, етнічного та соціального походження, громадянства, сімейного та майнового стану, мови, інвалідності чи належності до маломобільних груп та ін.
04 Листопада, 2021 р., 16:19
На засіданні були присутні 22 з 26 депутатів, керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств, старости селищної ради, запрошені представники громадськості та преси.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь