Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Квітня, 2023 р., 10:41
В Управлінні Державної міграційної служби України в Хмельницькій області під керівництвом начальника Управління Олега Панькова було проведено робочу зустріч з керівниками територіальних підрозділів.
05 Квітня, 2023 р., 08:31
Ваучер - документ встановленого зразка, який видається особам певних категорій для здобуття нового фаху або підвищення кваліфікації за вже набутою спеціальністю, а роботодавцеві дозволяє отримати персонал з необхідною кваліфікацією.
05 Квітня, 2023 р., 08:24
Пунктом 177.14 ст. 177 Податкового кодексу України (далі – Кодекс)  фізичні особи – підприємці – власники, орендарі, користувачі на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, які здійснюють виробництво власної сільськогосподарської продукції, а також голови сімейних фермерських господарств, у тому числі щодо земельних ділянок, що належать членам такого сімейного фермерського господарства та використовуються таким сімейним фермерським господарством, зобов’язані подавати у складі річної податкової декларації додаток з розрахунком загального мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ).
04 Квітня, 2023 р., 15:46
Засновником та організатором щорічного Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022» є Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація Благодійників України». Цьогорічний конкурс проходить під гаслом «Благодійність на захисті України»
30 Березня, 2023 р., 14:41
Незадекларована праця – погано для всіх Незадекларована праця обмежує права працівників. Працівники, які не мають належним чином оформлених трудових відносин, позбавляються права на гідні умови праці, захист своїх інтересів у сфері праці, гарантій у соціальному захисті. Незадекларована праця дає роботодавцям необмежені можливості тиску на працівників та примушення їх до роботи на умовах роботодавця. Погоджуєтеся працювати без трудового договору?  -    не розраховуйте на гідні умови праці та виконання усних домовленостей; -    вас можуть необґрунтовано оштрафувати, звільнити без повідомлення, не заплатити лікарняні чи компенсацію в разі нещасного випадку; -    не сподівайтеся на гідну пенсію у старості; -    відсутність гарантій у трудових відносинах – погані умови праці, штрафи, відсутність впевненості у завтрашньому дні та соціального захисту, і зрештою, трудова експлуатація.
29 Березня, 2023 р., 17:05
Відомо, що стан організму людини залежить від чистоти  повітря, способу життя, якості продуктів харчування, а також питної води. Забруднена питна вода згубно впливає на здоров’я людини. Мільярди вірусів і бактерій у воді призводять до спалахів епідемій, інфекційних захворювань, а токсичні речовини – до масових отруєнь. Вода є найпростішим хімічним компонентом живої матерії, яка об’єднує усі організми, які населяють нашу планету.
27 Березня, 2023 р., 09:46
 Віньковецьким відділом Летичівської окружної прокуратури вживаються заходи щодо повернення земельних ділянок у власність держави та їх подальше використання з метою забезпечення потреб у першу чергу громадян України.
23 Березня, 2023 р., 10:22
1.    Незадекларована праця – погано для всіх Незадекларована праця наносить шкоду державі. Неформальна економіка і незадекларована праця в мирний час обмежують можливості держави проводити сучасну соціальну політику у сферах освіти, охорони здоров’я, розвитку професійних навичок, зайнятості, соціального захисту та пенсійного забезпечення, сприяють ухиленню від сплати податків, зменшують надходження до державного і місцевих бюджетів.  В умовах повномасштабної війни, коли всі сили і кошти держави спрямовані на наближення перемоги, незадекларована праця і неформальна економіка наносять невиправної шкоди обороноздатності країни. 
22 Березня, 2023 р., 15:29
Відповідно до наказу Міністерства економіки України від 02.11.2022 року №4325 «Про утворення філій регіональних центрів зайнятості Державного центру зайнятості» у Хмельницькій обласній службі зайнятості створено 3 філії, а саме:
22 Березня, 2023 р., 15:28
Мобілізація: відповідаємо на поширені запитання

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь