Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Грудня, 2022 р., 13:49
В рамках урядової програми «єРобота: СВОЯ СПРАВА» схвалено 118 бізнес-ідей підприємців Хмельниччини. Переможці отримають гранти на загальну суму понад 27 млн грн.
26 Грудня, 2022 р., 16:02
Законодавство передбачає, що громадянин, якому оформлено житлову субсидію, зобов’язаний протягом 30 календарних днів з моменту виникнення обставин, які впливають на призначення субсидії, поінформувати про це орган Пенсійного фонду України.
26 Грудня, 2022 р., 10:35
За результатами проведення 431 заходу державного фінансового контролю впродовж січня – листопада поточного року Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області під час моніторингу закупівель встановлено порушень законодавства у сфері закупівель на суму майже 5,7 млрд грн, проведеними ревізіями та перевірками закупівель задокументовано втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 149 млн грн, з них незаконних витрат майже 111 млн грн.
26 Грудня, 2022 р., 08:19
Законом України «Про зайнятість населення» передбачено право громадян на отримання ваучера. Ваучер – документ встановленого зразка, що дає право пройти перепідготовку за робітничею професією, підготовку за спеціальністю для здобуття ступеня магістра, підготовку на наступному рівні освіти, спеціалізацію та підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця.
22 Грудня, 2022 р., 16:17
Сьогодні, 22 грудня, на черговій сесії Віньковецької селищної ради депутати одноголосно ухвалили бюджет на 2023 рік. Доходи та видатки бюджету становлять 153 415,8 тис. гривень. З них 51% становлять кошти платників податків Віньковецької селищної територіальної громади. Зауважимо, попередньо проект бюджету було схвалено рішенням виконавчого комітету від 05.12.2022 року №236.
21 Грудня, 2022 р., 16:53
Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє наступне.
16 Грудня, 2022 р., 16:20
 Нагадуємо, що 15 грудня було завершення конкурсу дитячого малюнка на тему «Я у безпеці з МВС». Переможці вказаного конкурсу отримують подарунки від Святого Миколая.    У творчому конкурсі взяли участь відвідувачі структурних та територіальних підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області.    Діти зообразили на своїх малюнках мрії, які відгукуються в серці кожного українця. Щасливе та прекрасне майбутнє у рідній, квітучій, безмежно красивій Україні під мирним небом - найбільше та найголовніше бажання дітей.    Для участі в конкурсі свої творчі роботи потрібно було надіслати на електронну адресу: konkurs_mvs@i.ua . Ознайомитись з деталями вказаного конкурсу є можливість на сайті МВС за посиланням https://bit.ly/3iUp0uz .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь