Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Грудня, 2022 р., 16:20
 Нагадуємо, що 15 грудня було завершення конкурсу дитячого малюнка на тему «Я у безпеці з МВС». Переможці вказаного конкурсу отримують подарунки від Святого Миколая.    У творчому конкурсі взяли участь відвідувачі структурних та територіальних підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області.    Діти зообразили на своїх малюнках мрії, які відгукуються в серці кожного українця. Щасливе та прекрасне майбутнє у рідній, квітучій, безмежно красивій Україні під мирним небом - найбільше та найголовніше бажання дітей.    Для участі в конкурсі свої творчі роботи потрібно було надіслати на електронну адресу: konkurs_mvs@i.ua . Ознайомитись з деталями вказаного конкурсу є можливість на сайті МВС за посиланням https://bit.ly/3iUp0uz .
16 Грудня, 2022 р., 14:33
Громадяни, які займаються волонтерством повинні зареєструватися в податковій до кінця 2022 року. В Головному управлінні ДПС  у Хмельницькій області роз’яснюють, що 11.12.2022 набрав чинності Закон України від 16 листопада 2022 року № 2757-ІХ «Про внесення змін до пункту 21 розділу VII «Прикінцеві положення» Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» щодо вдосконалення порядку включення благодійників – фізичних осіб до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації». Згідно з цим Законом включення фізичної особи – благодійника до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації здійснюється на підставі заяви, поданої до територіального органу ДПС у паперовій або електронній формі (в тому числі з використанням Єдиного державного вебпорталу електронних послуг).  Законом відмінено подання разом із заявою копії документа про реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний податковий орган і мають відмітку у паспорті) та довідки з банку щодо відкриття на ім’я такого волонтера рахунку, призначеного для здійснення благодійної діяльності у період  з 24 лютого і до моменту реєстрації волонтера в  реєстрі, за умови  реєстрації таких благодійників до 1 січня 2023 року. Реквізити рахунків, відкритих у банках на ім’я такого волонтера, що призначені для здійснення благодійної діяльності, та реєстраційного номера облікової картки платника податків/серії (за наявності) та номера паспорта, зазначаються безпосередньо у заяві. Отже, відтепер фізичним особам – благодійникам для включення до Реєстру достатньо подати до контролюючого органу лише заяву про включення до зазначеного Реєстру.
16 Грудня, 2022 р., 13:56
ГУ ПФУ в Хмельницькій області is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
16 Грудня, 2022 р., 13:52
Випробувальний центр ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” отримав офіційну акредитацію Національного агентства з акредитації України. Відповідний атестат наш заклад одержав на початку грудня і дійсним документ буде протягом найближчих 5 років — до кінця 2027 року. Таким чином, ДУ “Хмельницький ОЦКПХ МОЗ України” має право виконувати діяльність відповідно до вимог ДСТУ EN ISO/IEC 17025:2019 (EN ISO/IEC 17025:2017, IDT; ISO/IEC 17025:2017, IDT) у сфері фізико-хімічних випробувань води питної, атмосферного повітря, повітря закритих приміщень, а також мікробіологічні та вірусологічні випробування води питної.
15 Грудня, 2022 р., 10:31
Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє що відповідно до п.3 підрозділу 94розділу ХХ Податкового кодексу України декларантами не можуть бути особи, які станом на дату початку періоду одноразового (спеціального) добровільного декларування є малолітніми/неповнолітніми або недієздатними особами і при цьому перебувають на повному утриманні інших осіб (у тому числі батьків) та/або держави, або є особами, дієздатність яких обмежена і над такими особами встановлена опіка/піклування.
14 Грудня, 2022 р., 09:11
Під час воєнного стану та протягом 30 днів після його скасування, роботодавець має змогу отримати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи.
13 Грудня, 2022 р., 14:02
Основними питаннями, які схвалили на виконкомі та винесли на розгляд сесії були:
13 Грудня, 2022 р., 14:01
До Хмельницького продовжують прибувати евакуаційні потяги. Наша громада надала прихисток людям з Херсонщини, які через бойові дії, змушені були залишити свої домівки. Запропоновано будинки в приватному секторі.
13 Грудня, 2022 р., 13:29
На розгляді Верховної Ради України перебуває законопроєкт №5655 про зміну системи містобудування, розгляд якого у другому читанні очікується 13 грудня 2022 року. Асоціація міст України вже неодноразово зверталася до Голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради з проханням спільно доопрацювати дискусійний законопроект щодо реформування містобудівної діяльності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь