Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Лютого, 2021 р., 15:31
О 9.00 керівники структурних підрозділів, під головуванням В.Лужняка, зібралися на координаційну нараду. Більшість питань наради були присвячені діяльності штабу із ліквідації негоди 12-13 лютого та реакції відповідних органів громади на протидію надзвичайній ситуації. Також розглядалися питання забезпечення життєдіяльності громади у сфері освіти,культури,медицини,земельних відносин,роботи комунальних установ. Відзвітували щодо ситуації іх Covid – 19 : минулого тижня в ПМСД звернулося 40 катальних хворих,ПРЛ тестів здано – 20, 3 з яких позитивні. Вчора на прийомі було 5 хворих,4 з яких хворі на Covid-19.
12 Лютого, 2021 р., 13:46
В ході децентралізації громади отримали більш широкі повноваження, ресурси і відповідальність. Перелік послуг, які можуть надаватися на місцях, постійно розширюється. Мешканці  новоутворених громад очікують від місцевої влади зручних та якісних адміністративних послуг. Очевидно, що в громадах мають бути сучасні Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) – єдине місце (приміщення), де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах.
11 Лютого, 2021 р., 16:41
11 лютого 2021 року під головуванням Віньковецького селищного голови Володимира Лужняка відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
11 Лютого, 2021 р., 13:07
Рішенням другої сесії VIII скликання №20-2/2020 від 24.12.2020 року «Про бюджет Віньковецької селищної ради на 2021 рік» затверджено розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм у 2021 році (Додаток 7) , затверджено програму фінансової підтримки некомерційного підприємства «Віньковецька центральна районна лікарня» Віньковецької селищної ради на 2021-2025 роки у сумі 526,7 тис. грн. Згідно даної програми з початку року профінансовано 50 тис. грн. з місцевого бюджету та 119.2 тис. грн. за рахунок субвенції по ККД 41055000 «Субвенція з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров`я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету». З рішенням та дотатками ознайомлюємось перейшовши за адресою ПЕРЕЙТИ
10 Лютого, 2021 р., 16:09
Під головуванням начальника відділу освіти,молоді та спорту,В.Арсенюка відбулася робоча нарада з директорами загальноосвітніх закладів громади. Учасники обговорили ряд важливих питань,що стосувалися подалього розвитку освітньої галузі в громаді, окреслено основні завдання щодо організації навчально-виховного процесу. У ході наради учасники зібранння обмінялися інформацією та висловили пропозиції стосовно винесених питань.
10 Лютого, 2021 р., 14:23
До уваги жителів Віньковецької громади.
09 Лютого, 2021 р., 17:05
У Віньківцях податківці провели зустріч у форматі «круглого столу» з представниками місцевої влади та підприємцями. Зустріч проведено спільно з заступником голови Віньковецької селищної ради Дмитром Приступою, в ході якої обговорено шляхи наповнення бюджету та головні виклики сьогодення.
09 Лютого, 2021 р., 17:04
Відбулося третє засідання виконавчого комітету Віньковецької селищної ради. На розгляд виносилися такі питання:
08 Лютого, 2021 р., 13:35
05 лютого 2021 року в приміщенні Віньковецького районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» відбулася зустріч, в якій взяли участь провідний фахівець із соціальної роботи відділу надання соціальних послуг Стецюк О.М., майор внутрішньої служби Гончарук І.В. та умовно – засуджені особи молодіжного віку і неповнолітні, які перебувають на обліку . Було проведено соціально виховну роботу(бесіду) на тему «Вчимося приймати правильні рішення…». Вказаним особам роз’яснено наслідки порушення норм цивільного та кримінального права, а саме попередження та запобігання скоєння повторних злочинів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь