Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Березня, 2021 р., 16:40
26.03. відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на порядок денниий винесено питання "Про заходи з запобігання поширення на території Віньковецької селищної ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".
30 Березня, 2021 р., 16:16
«Якісна дошкільна освіта: реалії, виклики, перспективи» – навколо такої проблеми в онлайн – режимі спілкувалися  на вебінарі 30 березня 2021 року  керівники ЗЗСО, керівники закладів дошкільної освіти, методисти ЗДО та  зацікавлені  педагоги Віньковецької селищної ради.
30 Березня, 2021 р., 16:15
Шляхом реалізації представницьких повноважень виявлено факти незаконного використання приватним агровиробником земель Ярмолинецького агропромислового центру професійної освіти.
26 Березня, 2021 р., 20:05
Життя прожити – не поле перейти…Це давня народна мудрість, яка переходить із покоління в покоління. Адже людина проходить по життю не завжди по прямій дорозі. Трапляються і круті повороти, і підйоми в гору, і перешкоди. Зважити все і підбити підсумки людина здатна лише в зрілому віці. 100 років – це саме той час, коли можна судити, чи не дарма пройшла ота дорога полем. Такий поважний ювілей святкувала сьогодні, жителька села Пилипи-Олександрівські. Зі знаменною датою її привітав віньковецький селищний голова Володимир Лужняк.
26 Березня, 2021 р., 09:35
РРО/ПРРО: найактуальніша інформація розміщується на офіційному вебпорталі ДПС
24 Березня, 2021 р., 14:38
 Завтра, 25 березня о 10:00 відбудеться пленарне засідання V сесії Віньковецької селищної ради VIII скликання.
24 Березня, 2021 р., 08:28
З метою оперативного інформування суб’єктів соціального страхування щодо діяльності Фонду соціального страхування України повідомляємо про функціонування телеграм-каналу Фонду: https://t.me/s/socialfund , в якому надається оперативна інформація щодо:
23 Березня, 2021 р., 14:47
Виклик сьогодення для медичних працівників - це епідемія Covid-19. Медики наголошують на погіршенні епідеміологічного стану. Тому, 19 березня розпочався І етап добровільної вакцинації проти вірусу на території Віньковецької селищної ради,вакцинувалися медики громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь