Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Лютого, 2021 р., 13:55
23 лютого 2021 року для освітян Віньковеччини в режимі онлайн проведений консультативний тренінг на тему «Електронне портфоліо педагога».
24 Лютого, 2021 р., 13:36
Завтра,25 лютого о 10:00  відбудеться пленарне засідання  IV сесії Віньковецької селищної ради VIII скликання. 
23 Лютого, 2021 р., 15:34
На 9:00 у кабінеті  селищного голови  було проведено засідання виконкому. На порядку денному розглянули 11 питань. Обговорювали необхідність зміни тарифів на водопостачання та водовідведення по Віньковецькій селищній раді. Виступав директор КП «Віньковецький комунсервіс» із обгрунтуванням встановлення єдиного тарифу на водопостачання для усіх жителів громади Адже, усі водогони,що знаходяться на території громади тепер переходять у обслуговування КП «Віньковецький комунсервіс».Тому логічно було встановити єдиний тариф, який був би прийнятним для всіх. Також директор зазначив,що даний тариф включає лише собівартість послуги ( зарплата працівникам,електроенергія,витрати на пальне), аби робота комунального підприємтва була ефективною необхідно налагодити тарифну політику та облік водокористування. З інформацією про зміну тарифів можна буде ознайомитися у газеті та на сайті Віньковецької селищної ради згодом. Поки єдиного тарифу немає,адже процес прийняття водогонів на баланс ще не завершився. Також обговорили  інвестиційну програму направлену на розвиток підприємства,що була преставлена на виконкомі. Затвердили створення робочої групи,що буде проводити перевірку фінансово- господарської діяльності КП «Віньковецький комунсервіс» за минулий рік. Під головуванням Приступи Дмитра Івановича - першого заступника селищного голови,депутатів Віньковецької селищної ради та спеціалістів у сфері економічних та фінансових питань. Ця робоча група створена задля аналізу діяльності комунального підприємства за минулий рік ,щоб на його основі створити робочий інвестиційний проект,яким буде послуговуватися КП на майбутнє. Затвердженно порядок видачі довідок  старостами сіл та спеціалістами ради,розроблений єдиний формат та механізм видачі,порядок подачі документів.Обговорили проєкт Програми  розвитку земельних відносин на 2021 - 2023 роки, де визначено основні проблемні питання та пріорітетні напрямки. Начальник відділу фінансів виступила із звітом про виконання бюджету селищної та сільських рад за  2020 рік,також члени засідання виконкому заслухали проєкт рішення селищної ради "Про внесення змін до селищногня.о бюджету" та ряд інших питань.
22 Лютого, 2021 р., 13:51
В понеділок о 9:00 керівники комунальних установ та структурних підрозділів сеищної ради зібрались на координаційну нараду.  Під головуванням В.Лужняка ,розглядали питання,що стосувались :
19 Лютого, 2021 р., 15:33
Загальний відділ Віньковецької селищної ради – це своєрідний місток між жителем та органом місцевого самоврядування. Адже, саме загальний відділ приймає та обробляє звернення громадян, контролює  їх розгляд та забезпечує виконання. Ми поспілкувалися із начальником загального відділу Віньковецької селищної ради, Новосядлою Галиною Людвигівною про особливості роботи загального відділу ради. 
19 Лютого, 2021 р., 10:24
18 лютого 2021 року для освітян Віньковеччині Центром професійного розвитку педагогічних працівників був проведений вебінар з проблеми «Нові підходи до підвищення кваліфікації педагогічних працівників». Покрокове консультування педагогів з детальним коментуванням нормативних документів щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти здійснювала ДУПЛІЙ ЮЛІЯ ЛЮДВИГІВНА. До участі у вебінарі була запрошена завідувачка науково-методичним центром координації роботи методичних та загальноосвітніх установ і закладів освіти КОШКА ОКСАНА АНАТОЛІЇВНА, яка надала вичерпні коментарі щодо формування вчителем щорічного плану підвищення кваліфікації та порядку визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічною радою. Хочеться вірити, що всі учасники онлайн-спілкування переконалися в правдивості слів засновника педагогічної науки К. Д. Ушинського: «Щоб мати право вчити інших, потрібно постійно вчитися самому».
17 Лютого, 2021 р., 10:42
Переможемо COVID-19 разом! На території Хмельницької області функціонує Комунікаційний центр з питань вакцинації проти COVID-19 при КНП «Хмельницький обласний центр громадського здоров’я».  Щодня (окрім вихідних та святкових днів) з 10.00 до 18.00 за телефоном (0382) 65-22-93 можна дізнатися найбільш актуальну інформацію щодо щеплень проти COVID-19 та шляхів профілактики захворювання. Також, з метою комунікації онлайн на актуальні теми вакцинації проти COVID-19 у закладі створено Телеграм-канал. Посилання: t.me/KHMOCGZ  Компетентно та оперативно (протягом доби) усі бажаючі можуть отримати відповіді на запитання, що стосуються зазначеної тематики.
17 Лютого, 2021 р., 08:49
Щодо часткової компенсації вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері агропромислового комплексу зокрема фізичним особам-підприємцям, що обробляють угіддя площею до 20 га, сімейним фермерським господарствам, а також власникам особистих селянських господарств, які бажають придбати установку індивідуального доїння та отримати часткову компенсацію, відповідно до обласної Програми розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2017-2021роки.      Надання часткової компенсації здійснюється в наступному порядку: Власникам ОСГ виплата часткового відшкодування витрат на закупівлю установки, здійснюється на безповоротній основі у межах фактичних витрат за закуплену фізичною особою в поточному році для власного користування установку індивідуального доїння, за умови утримання у своєму господарстві 2 (дві) і більше голів, ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку корів в розмірі до 70 % вартості придбаного обладнання.
15 Лютого, 2021 р., 15:34
Завдяки спільним зусиллям забезпечено проїзд майже в усі населені пункти.11-14 січня жителям нашої громади довелося прийняти виклик природної стихії. Це випробування нам вдалося подолати завдяки відповідальним, небайдужим до проблем громади людям.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь