Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Квітня, 2022 р., 10:18
Територіальними управліннями Держрибагентства встановлено заборону на вилов водних біоресурсів під час нересту.
14 Квітня, 2022 р., 10:16
Кабінет Міністрів України 20 березня 2022 року прийняв Постанову №331 «Про затвердження Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні».
13 Квітня, 2022 р., 13:54
Летичівською окружною прокуратурою, в тому числі Віньковецьким та Старосинявським відділами, здійснюється процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні воєнних злочинів під час проведення першочергових слідчих дій, вчинених не лише на території Хмельницького району в межах її юрисдикції, а й інших областей України. Зокрема і тих, де тривають активні бойові дії, і жителі яких евакуюються в наш регіон.
13 Квітня, 2022 р., 11:22
На сесію прибуло 18 депутатів із 26 обраних, також були запрошені керівники комунальних установ та відділів селищної ради, представники громадськості та ЗМІ.
11 Квітня, 2022 р., 08:31
  КРОК І. Дії місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування після звільнення населеного пункту від окупантів Після звільнення українськими військами населеного пункту, керівником військової адміністрації (у разі її утворення), органами виконавчої влади, обласних та Київської міської державної адміністрації, органами місцевого самоврядування (далі – органи влади) видається розпорядження (додаток 1) щодо:
07 Квітня, 2022 р., 14:01
6 квітня 2022 року опубліковано Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану» №2145-IX від 24.03.22.
07 Квітня, 2022 р., 11:21
Одним з найвідоміших напрямків йоги вважається Хатха-йога. Вважається, що шлях до осягнення йоги починається з вивчення саме цієї древньої практики, заснованої кілька тисячоліть тому.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь