Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Травня, 2022 р., 17:09
«Потужну державу і конкурентну економіку забезпечить ЗГУРТОВАНА СПІЛЬНОТА ТВОРЧИХ ЛЮДЕЙ, відповідальних громадян, активних і підприємливих. Саме таких повинна готувати середня школа України» – під мотивуючим ГАСЛОМ концептуальних засад РЕФОРМУАННЯ середньої школи проходили на ВІНЬКОВЕЧЧИНІ з 10 травня по 13 травня 2022 року КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ вчителів. Супровід курсів здійснювали ХОІППО та КУ ЦПР ПП ВСР. Цінні корисні консультації у процесі курсів надавала КОШКА О.А., завідувачка НМЦ ХОІППО.
16 Травня, 2022 р., 16:42
Відбулася зустріч із громадою Петрашівського старостинського округу. Учасники зустрічі зібралися, щоб обговорити питання, яке останнім часом турбує всіх жителів громади, - запровадженням проєкту «Сільське відділення», який передбачає заміну стаціонарних відділень поштового зв’язку на пересувні.
16 Травня, 2022 р., 16:38
12 травня о 10:00 відбулося засідання виконавчого комітету. На порядок денний винесено 28 питань.
13 Травня, 2022 р., 11:47
https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya?fbclid=IwAR2E4dqImqt1RBKl-GAQ1HfCbgH2xcEu4YNryHlHDxh1EfSMh8FZpgpjWFc
13 Травня, 2022 р., 08:24
Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан 10 травня в прямому ефірі на телеканалі «UA:Перший» розповів про проблеми житлово-комунального господарства громад у період воєнного стану та запропонував законодавчі кроки для покращення матеріального стану комунальних підприємств.
11 Травня, 2022 р., 11:44
Відбулась зустріч начальника Віньковецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Андрія Щербанюка та першого заступника голови Віньковецької територіальної громади Дмитра Приступи, на якій обговорили забезпечення надходжень до бюджету громади майнових податків.
10 Травня, 2022 р., 15:55
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів від 29 квітня 2022 р. № 509 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 р. № 334» внутрішньо переміщені особи (далі - ВПО), які втратили роботу під час дії воєнного стану зможуть стати на облік в службі зайнятості – через мобільний застосунок Дія, Портал Дія або особисто підійти в найближчий центр зайнятості.
10 Травня, 2022 р., 15:52
Іксодові кліщі небезпечні не лише для тварин, а й для людей. Вони особливо активні у квітні-червні та серпні-жовтні. “Присмоктатися” до своєї “жертви” ця комаха може у місцях, де є природнє трав`яне покриття. Благодатне для неї середовище – це парки, сквери та ліси. До слова, у період воєнного стану діє заборона на відвідання лісів та лісосмуг, особливо на прифронтових та деокупованих територіях. Якщо ж виникло бажання прогулятися парком – одягніться належним чином, щоб захиститися від кліщів! Знизити ризик укусу небезпечних комах допоможуть:
06 Травня, 2022 р., 08:55
Інформаційний матеріал Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України для інформування населення різних вікових категорій та соціального статусу про мінну небезпеку

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь