Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Липня, 2022 р., 08:49
Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що відповідно до п. 1 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ ПКУ, належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.
25 Липня, 2022 р., 08:38
Світ визнає два види водійських посвідчень – національні та міжнародні. Водночас у країнах ЄС діють різні умови та вимоги щодо використання на їхній території українського водійського посвідчення.
22 Липня, 2022 р., 15:55
Про встановлення обмежень перебування у лісах на території Хмельницької області на час дії правового режиму воєнного стану
22 Липня, 2022 р., 09:51
Від 50 до 250 тисяч гривень на відкриття та розвиток власного бізнесу можуть отримати українці. Мікрогранти дають у рамках урядового проєкту «єРобота». На ці кошти можна орендувати приміщення, придбати обладнання та сировину... Обов’язковою умовою надання мікрогранту є створення 1-2 робочих місць залежно від розміру мікрогранту.
21 Липня, 2022 р., 13:36
З початку кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб задекларовано 4 млрд гривень. Сума задекларованого до сплати збору склала 241,7 млн гривень.
21 Липня, 2022 р., 09:36
Сказ, або водобоязнь — особливо небезпечне, гостре, заразне, надзвичайно важке і невиліковне захворювання, яке неминуче закінчується смертю. Хворіють на нього люди і всі теплокровні тварини як свійські, так і дикі.
18 Липня, 2022 р., 13:43
У разі простою та відсутності потреби дотримання трудового розпорядку лікарняні не оплачуються
18 Липня, 2022 р., 10:27
З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Відповідаємо на найбільш поширені питання.
14 Липня, 2022 р., 15:10
Сьогодні, 14 липня, відбулося засідання виконавчого комітету Віньковецької селищної ради. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади, а саме:
14 Липня, 2022 р., 14:31
Згідно наказу №256/2022-н від 11.07.2022 року Хмельницької обласної військової адміністрації під час «Повітряної тривоги» прийом відвідувачів у розважальних закладах, універмагах, супермаркетах, кінотеатрах, закладах харчування та інших місцях масового скупчення людей забороняється. При отримані сигналу «Повітряна тривога» необхідно провести евакуацію відвідувачів з вищевказаних закладів та при необхідності проінформувати їх про найближчі укриття.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь