Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Вересня, 2022 р., 13:45
Понад 1,2 мільйона українців були на оплачуваному Фондом соціального страхування України лікарняному з початку війни. ФССУ виплатив для них майже 7 мільярдів гривень за листками непрацездатності, які їх роботодавці опрацювали, розрахували та подали до Фонду на оплату, або Фонд нарахував напряму для тих працівників, чиї роботодавці не змогли подати заяву через бойові дії.
06 Вересня, 2022 р., 13:25
Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що Законом України від 15 серпня 2022 року № 2516-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпеченні національної безпеки України» (далі – Закон № 2516) внесено зміни, зокрема, до підрозділу 9 прим.4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ).
05 Вересня, 2022 р., 11:37
«ОСВІТНЯ ПАЛІТРА 2022-2023 Н. Р. В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ» - під таким гаслом 31 серпня 2022 року для педагогів ЗЗСО Віньковеччини за методичної підтримки Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Віньковецької селищної ради організовано інструктивно-методичну нараду». Начальник відділу позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області Тетяна Василівна Дупляк чітко, конкретно, переконливо, з опорою на чинну нормативну базу прокоментувала нормативно-правове забезпечення освітнього процесу, порядок затвердження управлінських документів, особливості створення якісних освітніх послуг для здобувачів освіти в умовах правового режиму воєнного стану. Компетентні, вичерпні відповіді отримали освітяни ЗЗСО Віньковеччини на важливі питання: як грамотно послуговуватися чинними нормативними документами в організації освітньої діяльності в закладі освіти, яка процедура затвердження та схвалення управлінських документів закладу освіти, які підходи до змішаної форми навчання, у чому полягають особливості навчання учнів 5-х класів в НУШ, яка нова роль вчителя в умовах сьогодення. Тетяна Василівна надала роз’яснення щодо змін в законодавчій базі до деяких наказів Міністерства охорони здоров’я, зокрема в частині вимог до санітарного регламенту тривалості навчальних занять. Створення безпечного середовища в закладах освіти, увага до кожного учня, якісне онлайн та офлайн-навчання – такі надважливі завдання окреслив Віталій Олександрович Арсенюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради. У заході взяли участь педагогічні колективи Пилипоолександрівського ліцею, Мд.-Олександрівського ліцею, Охрімовецького ліцею, Дашковецького ліцею, Великоолександрівського ліцею, Сл.-Охрімовецької гімназії, Подолянської гімназії, вчителі із Женишковецького ліцею, Віньковецького ліцею, Старонетечинецької гімназії, Петрашівської гімназії. Долучилися педагоги із Зіньківського ліцею. Директором Центру Світланою Саврій та консультантом Оксаною Штанько прокоментовані інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання щодо організації освітнього процесу та викладання навчальних предметів у ЗЗСО У 2022-2023 н.р. Керівники ЗЗСО та вчителі отримали компетентні поради-рекомендації щодо безпечної та якісної організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в 2022-2023 н.р. в умовах воєнного стану. Освітяни Віньковеччини вдячні начальнику відділу позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області Тетяні Василівні Дупляк за надану управлінсько-консультативну допомогу щодо якісної організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в 2022- 2023 н.р. у світлі вимог реалізації державної політики у сфері реформування освіти в умовах воєнного стану.
02 Вересня, 2022 р., 14:49
Пропонуємо Вашій увазі підбірку державних послуг на Урядовій онлайн-платформі «Гід державних послуг» на Порталі «Дія» усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні.
01 Вересня, 2022 р., 11:54
В умовах воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботузадля надання усіх видів допомог і страхових виплат українцям.
30 Серпня, 2022 р., 15:31
Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що відповідно до п.п. «а» п. 4 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єктами одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – об’єкти декларування) можуть бути визначені підпунктами 14.1.280 і 14.1.281 п. 14.1 ст. 14 ПКУ активи фізичної особи, що належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, у тому числі валютні цінності (банківські метали, крім тих, що не розміщені на рахунках, національна валюта (гривня) та іноземна валюта, крім коштів у готівковій формі, та права грошової вимоги (у тому числі депозит (вклад), кошти, позичені третім особам за договором позики), оформлені у письмовій формі з юридичною особою або нотаріально посвідчені у разі виникнення права вимоги декларанта до іншої фізичної особи.
25 Серпня, 2022 р., 10:43
За публічного обвинувачення Віньковецького відділу Летичівської окружної прокуратури суд визнав винним 41-річного жителя с. Зіньків у крадіжці, вчиненій повторно, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України). 
18 Серпня, 2022 р., 14:15
Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що відповідно до п. 1 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ, належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.
17 Серпня, 2022 р., 14:20
240 пар нового, сезонного дитячого взуття на прохання виконавчої дирекції РВ надали підприємці ринку «Укрторгсервіс», що в місті Хмельницькому. Допомога була розподілена між внутрішньо переміщеними особами, що тимчасово оселилися у таких громадах: Старосинявській, Віньковецькій, Грицівській, Понінківській, Теофіпольській, Меджибізькій, Антонінській.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь