Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Травня, 2022 р., 16:59
Життя та здоров’я людини тісно пов’язані з навколишнім середовищем, де одним із найважливіших компонентів є вода. Невідповідність питної води санітарно-мікробіологічним вимогам є основною причиною підвищення захворюваності серед населення на такі інфекційні захворювання, як вірусний гепатит А, черевний тиф, дизентерія, холера, ротавірусні інфекції, лептоспіроз тощо, а також хвороби, пов’язані з хімічним забрудненням води, одна з яких – водно-нітратна метгемоглобінемія.
30 Травня, 2022 р., 14:32
Хмельницька обласна служба зайнятості допомагає визначитися з вибором професії усім, хто цього потребує. Разом з нашими фахівцями Ви зможете оцінити свої можливості та здібності, обрати актуальну професію чи сферу діяльності, а, при бажанні, пройти з цією метою профорієнтаційні тести. Вас поінформують про стан сучасного ринку праці, заклади освіти, де можна отримати актуальну професію, підприємства, які потребують кадрів.
30 Травня, 2022 р., 10:06
З першого дня вторгнення російських військ до України громади роблять усе можливе для підтримки ЗСУ, СБУ, ДСНС, ТРО та інших структур і надають їм різноманітну допомогу. Але наразі придбати необхідні захисникам товари оборонного призначення, а також спецтранспорт, можливо лише в іноземних постачальників. які, враховуючи воєнний стан та відповідні ризики, погоджуються поставляти товар тільки на умовах стовідсоткової передоплати. Однак чинна нормативно-правова база не дозволяє органам місцевого самоврядування здійснювати передоплату.
27 Травня, 2022 р., 10:07
З 30 квітня 2022 року змінено порядок розрахунку суми доплати до мінімального страхового внеску для зарахування до страхового стажу неповного місяця роботи
26 Травня, 2022 р., 10:02
Війна формує нові правила життя. В теперішніх умовах дії, які за звичайних обставин заслуговують на жорстке покарання відповідно до чинного законодавства, можуть бути вчинені особою не з власної волі, а з примусу. То чи варто карати людину в таких випадках?
25 Травня, 2022 р., 17:09
25 травня відбулося засідання членів робочої групи з питань дерусифікації назв площ, вулиць, провулків тощо на території Віньковецької громади.      
24 Травня, 2022 р., 13:30
Допомога по безробіттю призначається центрами зайнятості за місцем перебування на обліку безробітного і виплачується в установленому порядку через банківські установи. Виплати здійснюються не рідше двох разів на місяць, а за згодою безробітного — раз на місяць. Період, за який відбувається нарахування допомоги, обмежується датою, що передує дню останнього відвідування безробітним центру зайнятості. 
23 Травня, 2022 р., 08:18
Кабінет Міністрів України ухвалив постанову "Деякі питання оренди державного та комунального майна у період дії воєнного стану" зі спрощеним порядком оренди. Прийнятий порядок також надає орендарям знижки до 100% та пільгові умови.
20 Травня, 2022 р., 18:17
ПІСЛЯСМАК єднання навколо рідного слова… 14 зацікавлених осіб 19 травня 2022 року згуртувалися в креативному навчанні української мови під час заняття мовно-розмовного клубу «Смакуй українською». Захід проводився в рамках загальнонаціонального МОВНОГО ПРОЄКТУ «ЄДИНІ». Осередком спілкування став Центр професійного розвитку педагогічних працівників Віньковецької селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь