Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Серпня, 2022 р., 08:30
У січні-липні 2022 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 32,5 тис. громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували понад 3 тис. роботодавців. Завдяки злагодженій співпраці між роботодавцями та службою зайнятості 60,1% вакансій було укомплектовано.
09 Серпня, 2022 р., 11:50
Шановні хмельничани, платники податків, інформуємо вас про те, що триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування!
05 Серпня, 2022 р., 14:07
1. Сільські, селищні, міські ради та ради об’єднаних територіальних громад, створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, надсилають у десятиденний строк з дня прийняття рішень, але не пізніше 25 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування встановлених місцевих податків та/або зборів та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів, до контролюючого органу, в якому перебувають на обліку платники відповідних місцевих податків та/або зборів, в електронному вигляді інформацію щодо ставок та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів за такими формами:
05 Серпня, 2022 р., 13:52
До уваги зацікавлених сторін сталого лісоуправління! Аудиторська компанія BM Certification планує 05 вересня 2022 року проводити у ДП «Хмельницьке лісомисливське господарство» перший наглядовий аудит системи лісоуправління за стандартом РЕFC Національної Системи Лісової Добровільної Сертифікації. Коментарі та зауваження з приводу діяльності зазначеного лісогосподарського підприємства за наявності об’єктивних доказів просимо надсилати електронною поштою на адресу stakeholders@bmcertification.com до дати проведення аудиту. Будемо вдячні за поширення цієї інформації серед інших зацікавлених сторін, які можуть мати стосунок до діяльності ДП «Хмельницьке лісомисливське господарство» та за надання координат цих зацікавлених сторін аудиторській компанії для подальшої співпраці з ними.
05 Серпня, 2022 р., 13:49
Парламент прийняв Закон України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання протягом дії воєнного стану та подальшого відновлення» (законопроєкт №7427), спрямований на вирішення проблем комунальної теплоенергетики в цілому та забезпечення проходження опалювального сезону 2022/2023 року зокрема.
05 Серпня, 2022 р., 13:49
Як оскаржити рішення військово-лікарської комісії
04 Серпня, 2022 р., 14:45
Для багатьох українців, які евакуювалися до інших міст країни, постало гостре питання: як знайти роботу на новому місці. Тому зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь