Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Серпня, 2022 р., 14:41
У Міністерстві цифрової трансформації України створили підбірку популярних послуг для пенсіонерів. Не обов’язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати пенсійні виплати. Зробити це можна, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг.
01 Серпня, 2022 р., 10:34
П’ятий місяць в Україні триває повномасштабна російсько-українська війна. Українські військовослужбовці героїчно обороняють рідну землю, але, на жаль, не буває воєн без жертв, тож ми втрачаємо наших героїв.
29 Липня, 2022 р., 11:06
Шановні роботодавці! Хмельницька обласна служба зайнятості пропонує вам взаємовигідну співпрацю та фінансову підтримку:
29 Липня, 2022 р., 09:56
Фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області протягом І півріччя 2022 року за результатами проведених ревізій виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 75 млн грн.
28 Липня, 2022 р., 15:18
Через війну багато українців втратили житло. Аби забезпечити житлом вимушених переселенців, які перемістилися у період воєнного стану в безпечніші місця, та допомогти тим українцям, які безоплатно їх прихистили, Уряд ініціював соціальну програму «Прихисток». Програма діє відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг», яка набрала чинності 22 березня 2022 року.
28 Липня, 2022 р., 09:18
Від вас — лише ознайомитися з переліком послуг та знайти ту, яка буде потрібною.
28 Липня, 2022 р., 08:52
Ви з тих, кого ці важкі часи надихнули створити щось своє? Пишаємося вашою сміливістю! А також нагадуємо подбати про захист своєї інтелектуальної власності.
28 Липня, 2022 р., 08:52
Справжнє кохання сильніше за все. Його не зупинять ані кулі, ані вибухи, ані пожежі. Для усіх, хто не бажає чекати, а хоче створити сім'ю — Міністерство цифрової трансформації пропонує добірку необхідних держпослуг. Шлюб Державна реєстрація шлюбу https://bit.ly/3yxNNZz  Повторна видача свідоцтва про державну реєстрацію актів цивільного стану ? https://bit.ly/3RmUVRf  Народження дитини Реєстрація народження дитини https://bit.ly/3c3BPzo  Державна допомога при народженні дитини https://bit.ly/3yV6GXL  Реєстрація народження підкинутої, знайденої дитини https://bit.ly/3NZwk1Q  Комплексна послуга єМалятко https://bit.ly/3AGqdwK  Усиновлення, опіка та піклування Допомога при усиновленні дитини https://bit.ly/3nVl3Fe  Державна допомога особі, яка доглядає за хворою дитиною https://bit.ly/3NUlSsx  Зміни до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання https://bit.ly/3AGrt2Q
28 Липня, 2022 р., 08:46
Щодня герої телекомунікаційного фронту роблять усе можливе та неможливе, аби ми могли так підтримувати одне одного. А Мінцифри нагадує вам про держпослуги, з якими ви теж зможете зробити внесок у зв'язок українців.
28 Липня, 2022 р., 08:37
До загального фонду бюджету Віньковецької селищної ради за I півріччя 2022 року надійшло 35929,5 тис. грн. власних доходів, що становить 110, 9% до планових показників на 6 місяців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь