Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сесії Віньковецької селищної ради VIII скликання

Селищна  рада проводить свою роботу сесійно

Короткі огляди сесій селищної ради:

29 Квітня, 2024 р., 15:28
Сьогодні, 29 квітня о 10:00 в сесійній залі селищної ради відбулося засідання 54 чергової сесії селищної ради VIII скликання.
26 Лютого, 2024 р., 14:17
Рішення, які прийнято на черговій 56 сесії Віньковецької селищної ради:
29 Січня, 2024 р., 09:41
      На порядок денний винесено  16 питань з основного блоку та блок земельних питань, що стосувались:                                  
27 Грудня, 2023 р., 14:05
Засідання 48 чергової сесії відбулося 22 грудня 2023 року о 9:00:  
27 Листопада, 2023 р., 11:22
ПІДСУМКИ сорок шостої чергової сесії Віньковецької селищної ради, яка відбулась 24.11.2023року
24 Жовтня, 2023 р., 10:27
На порядок денний винесено 13 запитань з основного блоку та блок земельних питань. На сесію прибуло 16 депутатів із 26 обраних.
25 Вересня, 2023 р., 08:49
У роботі пленарного засідання взяли участь 14  депутатів, керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств громади.
29 Серпня, 2023 р., 08:19
На порядок денний винесено 13 питань з основного блоку та блок земельних питань. На сесію прибуло 18 депутатів із 26 обраних.
26 Червня, 2023 р., 15:27
23 червня о 9:00, під головуванням селищного голови Володимира ЛУЖНЯКА, відбулося засідання 38 чергової сесії Віньковецької селищної ради VIII скликання. У роботі пленарного засідання взяли участь 18 депутатів, керівники структурних підрозділів та старости старостинських округів. Всі питання порядку денного були детально обговорені на засіданнях постійних комісій селищної ради. Перед початком сесії присутні вшанування хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих внаслідок війни росії проти України, після чого перейшли до розгляду питань порядку денного. На порядок денний виносилося 18 проєктів рішень з основного блоку та блок земельних питань. Основним питанням засідання сесії — було встановлення місцевих податків та зборів на території Віньковецької ТГ. Затвердили нову редакцію ставок податків на 2024 рік : єдиного податку, ставки та пільги зі сплати земельного податку, ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, для об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, ставки, транспортного податку, ставки туристичного збору. Слід зазначити, що розміри ставок податків залишаються без змін. Дані податки входять в дію з 01.01.2024 року. У ході засідання депутати розглянули ряд проєктів рішень, які стосувалися змін до селищного бюджету та цільових бюджетних Програм. Окрім того, прийнято ряд і інших важливих рішень, а саме: прийнято ряд процедурних рішень щодо організації роботи закладів освіти, зміни до статуту ПМСД, передачу матеріальних цінностей з балансу Віньковецької селищної ради на баланс КП «Віньковецький комунсервіс», затвердження експертної оцінки вартості комунального майна, затвердження розпоряджень селищного голови, затвердження детального плану території для реконструкції наявної нежитлової будівлі. В кінці пленарного засідання селищний голова подякував всім за співпрацю. Детально ознайомитись із текстами рішень та поіменним голосуванням можна на офіційному сайті Віньковецької селищної ради у розділі "Офіційні документи".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь